Affärsutveckling

Vi arbetar med att skapa tillväxt och utveckla framtidens Västsverige. Det gör vi bland annat genom att erbjuda kurser, utbildningar och nätverk till dig som är medlem hos oss. Välkommen att växa och utvecklas med oss!

Hitta rätt tjänst

Filtrera bland alla våra tjänster för att hitta det som passar just dig.

Jag vill veta mer om

Fill 1 Copy 2

för

Fill 1 Copy 2

inom

Fill 1 Copy 2

i

Fill 1 Copy 2
Chefsnätverk: Inköp

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för inköpschefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Skövde
Chefsnätverk: IT

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för IT-chefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Skövde , Trollhättan
Chefsnätverk: Kvalitet- och Miljö

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för kvalitet- och miljöchefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Göteborg
Chefsnätverk: Ledarskap

Västsvenska Handelskammarens chefsnätverk är en plattform för relationer och erfarenhetsutbyte. I våra chefsnätverk möter du andra chefer med liknande utmaningar och behov.

Borås , Göteborg , Skövde , Trollhättan
Chefsnätverk: Logistik

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för dig som arbetar med logistik. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Skövde
Chefsnätverk: Marknad

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk inom marknad. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Skövde , Trollhättan
Chefsnätverk: Regionchef

Stärk din kompetens och utvecklas som ledare i vårt chefsnätverk för regionchefer. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Skövde
Chefsnätverk: Strategisk affärsutveckling

Stärk din kompetens och utvecklas i vårt chefsnätverk för dig som arbetar med strategisk affärsutveckling. Här lyfter ni era dagliga utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Borås , Göteborg , Trollhättan
Chefsnätverk: Styrelsearbete

Vill du vara med och skapa en styrelse för framtiden? Här lyfter ni era strategiska utmaningar och finner lösningar tillsammans.

Göteborg

Har du frågor kring våra tjänster?Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.