Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 5

Vi ska anta Fossilfritt Sveriges transportutmaning.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Anmäl dig nedan

Program

Helt fossilfria transporter senast 2030. Hur gör vi?

Företag som verkligen vill visa att ni menar allvar med ert klimatarbete kan anta detta löfte, där ni lovar att ha helt fossilfria transporter - personresor och gods, köpta och i egen regi - senast 2030. Det kan låta stort och övermäktigt, men det är det inte. På denna inspirations- och informationsträff träffar vi företag som redan gjort denna resa. Dessutom går vi igenom vilka alternativ som finns och hur ni som företag går tillväga för att steg för steg kunna leva upp till målet.

Tid & plats

Måndag den 27 november kl. 13-15

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Tobias Gustavsson Binder

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.