Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 7 & 9

7. Vi ska arbeta för klimatvänliga arbets- och tjänsteresor med cykel genom att gå med i Cykelvänligast.
9. Vi ska ge tillgång till periodbiljett för längre tid på kollektivtrafiken till anställda.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Program

Hur kan arbetsgivare hjälpa anställda att välja cykel och kollektivtrafik för sin arbetspendling?

Välkommen till en inspirations- och informationsträff om hur arbetsgivare kan göra det mer attraktivt för anställda att ta cykel och kollektivtrafik för sin arbetspendling. Att anställda väljer aktiva färdmedel är bra för hälsa och miljö och kan också gynna företaget genom färre sjukdagar och ökad produktivitet.

Som arbetsgivare kan man göra mycket för att fler ska välja sådana färdmedel, det kan handla om att tillhandahålla säker cykelparkering, ombytesrum och dusch.

På det här webinariet träffar vi representanter för Västtrafik som går igenom sina företagserbjudanden. Dessutom träffar vi Cykelfrämjandet som berättar om utmaningen Cykelvänligast, där företag kan tävla om att erbjuda den bästa arbetsplatsen för cykelpendling.

Tid & plats

Fredagen den 20 oktober kl. 13-15

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Tobias Gustavsson Binder

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.