Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 3, 4 & 8 - del 2

3. Vi ska ha en klimatstyrande resepolicy för hållbara tjänsteresor.
4. Vi ska anta Fossilfritt Sveriges klimatväxlingsutmaning.
8. Vi ska ha en policy för distansarbete som tillåter hemarbete hela dagar.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Detta webinar består av två delar - anmäl dig även till del 1.

Anmäl dig nedan

Program

Webbinariet riktar sig till dig som vill börja arbeta med företagets resor såväl i tjänsten som till och från arbetet. Även för dig som redan har ett pågående arbete i ditt företag kommer det ges tips och erfarenheter för hur ni kommer vidare. Det kommer handla om allt från parkering, egen bil i tjänst, flygande samt distansarbete.

Tid & plats

Onsdag den 13 december kl. 10-12

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Fredrik Holm

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.