Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 28

Vi ska effektivisera vår elanvändning.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Anmäl dig nedan

Program

Att energieffektivisera företagets verksamhet har en rad fördelar. Förutom minskade kostnader för både el och effekt, finns andra mervärden att räkna till vinsterna. Till exempel ökad produktivitet, bättre arbetsmiljö och stärkt varumärke, det blir dessutom lättare att leva upp till krav från såväl lagstiftning som kunder. 

På webinaret behandlas bland annat hur en enklare energikartläggning görs, hur timdata kan analyseras och var de stora energiförlusterna brukar finnas. 

Vi från Energikontor Väst, en del av Innovatum Science Park, går igenom hur energianvändningen hos företag kan effektiviseras med enkla åtgärder och med rätt val vid nyinvesteringar. 

Tid & plats

Onsdag den 25 oktober kl. 10-12

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Magnus Flink

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

Detta webinar anordnas i samarbete med Energikontor Väst. 

energikontoret_60sv-400x81.png

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.