Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 24 & 25

24. Vi ska anta Fossilfritt Sveriges solutmaning.
25. Vi ska ha 100 procent förnybar el i företagets elavtal.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Anmäl dig nedan

Program

Att investera i en egen solcellsanläggning är fördelaktigt för både plånbok och miljö. Vi går igenom viktiga punkter och tips att dra nytta av vid upphandling av en solcellsanläggning. Frågeställningar som tas upp är;

* Hur stor ska anläggningen vara?

* Hur får jag bästa ekonomi i installationen?

* Hur är säkerheten, finns brandrisk?

* Hur ser framtiden ut för marknaden?

Linn Andersson Strannegård från Energikontor Väst, en del av Innovatum Science Park, går igenom de första stegen mot en egen solcellsanläggning. 

Tid & plats

Torsdag den 23 november kl. 10-12

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Magnus Flink

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

Detta webinar anordnas i samarbete med Energikontor Väst. 

energikontoret_60sv-400x81.png

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.