Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 18

Vi ska aktivt utforska potential för cirkulära affärsmodeller i verksamheten.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Anmäl dig nedan

Program

Varmt välkomna till vårt webinarium om löfte 18, där vi tillsammans ska utforska potentialen för cirkulära affärsmodeller. Vi är glada över att ha med oss Erik Valvring, Innovationsstrateg från Science Park Borås, som kommer att dela med sig av inspirerande exempel och guida oss genom principerna för cirkulär ekonomi och affärsmodeller.

Under webinariet kommer ni också att ges möjlighet att experimentera med en metod för att börja utforska cirkulära affärsmodeller. Vi börjar med att arbeta med exempelföretag för att sedan närma oss den egna verksamheten.

Efter webinariet kommer vi att skicka er användbara länkar och verktyg för att fördjupa er kunskap om cirkulära affärsmodeller. Vi ser fram emot att ha er med och delta i denna resa mot en mer hållbar och innovativ framtid!

Tid & plats

Fredag den 24 november kl. 13-15

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Anna Lindgren

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.