Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 14

Vi ska minska matsvinnet från egna eller inköpta måltidslösningar i vår verksamhet och nå mål.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Anmäl dig nedan

Program

Minska matsvinnet - för ekonomins och klimatets skull!

Välkommen till ett webinar där du kan lära dig mer om svinnsmarta arbetssätt för ökad klimatmedvetenhet och lönsamhet i er verksamhet.

Vi berättar om enkla sätt att förebygga matsvinnet innan det uppstår, tips för hur rester kan omvandlas till resurser och sätt att öka matsvinnkunskapen bland personal och matgäster.

Tid & plats

Onsdagen den 7 november kl. 09-11

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Marie Nehme O'Neill

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.