Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 11 & 12

11. Vi ska ta ut en marknadsmässig avgift för all bilparkering.
12. Vi ska erbjuda laddplatser för anställda och om möjligt till kunder samt besökare till marknadsmässiga priser.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Anmäl dig nedan

Program

Hur kan parkeringen göra klimatnytta?  

Välkommen till en inspirations- och informationsträff om hur man som företag kan göra för att få sin parkeringssitutaion mer klimatvänlig. Vill ni erbjuda laddning men är osäkra på hur man gör det bäst? Och hur är det egentligen med förmånsbeskattning? Eller vill ni gå steget längre och jobba med parkering på ett sätt som premierar ännu mer hållbara färdsätt? Allt detta och mer kommer vi ta upp på träffen för klimatlöfte 11 och 12. 

Tid & plats

Måndagen den 16 november kl. 13-15

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Lovisa Bengtsson

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.