Sara Lindmark

Jag älskar att utveckla och att utvecklas. När jag tar mig an något gör jag det fullt ut. Glädje är viktigt och jag väljer aktivt att lyfta det som är positivt och se möjligheter i stället för hinder. En av mina absoluta styrkor är att få med mig andra för att få saker att hända. De styrelseuppdrag jag har idag hjälper mig att lyfta blicken och att se trender och mönster men även att ha örat mot rälsen. Förutom ett stort nätverk gör åtagandena även att jag kan fatta bättre beslut som företagsledare. Mina främsta erfarenheter har jag inom områdena tjänstesektorn, Tech & industri.

I min roll som företagsledare har jag utvecklat Together Tech till att bli ett visions och värdegrundsstyrt bolag. Tillväxtresan startade 2021 och på två år ökade vi antalet anställda genom organisk tillväxt med 67%. Vi har genomfört en hållbarhetstransformation där vi nu säkerställer att alla uppdrag och projekt som genomförs bidrar till FN’s globala hållbarhetsmål. Vilket även lett till implementering av ny varumärkesplattform med namnbyte under 2021. AI, digitalisering, effektivisering, och hållbarhet är en naturlig del av vår vardag och vår framtid. Jag vill fortsätta att utvecklas och söker nu ytterligare ett styrelseuppdrag. Jag vill vara med och bidra till ett företag som vill göra skillnad i världen och har höga ambitioner. För mig är det viktigt att få skapa värde genom mina styrkor och min erfarenhet.

VAR MED OCH GÖR SKILLNAD


Endast 19 procent av ledamöterna i västsvenska styrelser är kvinnor. Med Styrelselistan arbetar vi aktivt för att främja innovation och lönsamhet i företagen genom mer jämställda styrelser.

Vi är med och stödjer Styrelselistan.