Här kan du ansöka till Styrelselistan

Som godkänd kandidat ingår du i Styrelselistans nätverk och din profil publiceras på Styrelselistans hemsida. Du är även välkommen att delta på Styrelselistans event.

Här finner du svar på några vanligt ställda frågor.

Vad roligt! Vi söker alltid kompetenta, styrelseutbildade kvinnor för att stärka våra västsvenska bolag. För att bli antagen till Styrelselistan ska nedan kriterier vara uppfyllda: 

  1. Genomförd styrelseutbildning (Har du mer än fem års erfarenhet av styrelsearbete i affärsdrivande bolag räknas detta som likvärdigt en styrelseutbildning.) 
  2. Erfarenhet av två års aktivt styrelsearbete i affärsdrivande bolag eller erfarenhet av fem års arbete i ledningsgrupp med strategiskt fokus i affärsdrivande bolag. 
Så går ansökningen till

Ansök till styrelselistan via knappen nedan, som tar dig vidare till ett ansökningsformulär.

Blir du antagen och väljer att acceptera en plats på Styrelselistan utgår en årlig administrativ avgift om 600 kronor ex moms. I kostnaden ingår full tillgång till Styrelselistans nätverk, en sökbar profil på hemsida och möjlighet att medverka vid Styrelselistans event. 

Sedan är det upp till valberedningen att kontakta de kandidater som passar de uppdrag de söker styrelseledamöter till.

För att ansöka till Styrelselistan behöver nedan kriterier vara uppfyllda:

  1. Genomförd styrelseutbildning (Har den sökande mer än fem års erfarenhet av styrelsearbete i affärsdrivande bolag räknas detta som likvärdigt en styrelseutbildning.)
  2. Erfarenhet av två års aktivt styrelsearbete i affärsdrivande bolag eller erfarenhet av fem års arbete i ledningsgrupp med strategiskt fokus i affärsdrivande bolag.

Det finns många aktörer som kan hjälpa dig inför ett kommande styrelseuppdrag. I många fall kan din erfarenhet väga lika tungt. Men för dig som vill gå en styrelseutbildning så har vi listan här:

Västsvenska Handelskammaren
StyrelseAkademien Västsverige
Säkra kvinnor

Ansök till listan