Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 23

Vi ska minska miljöpåverkan i hyrda lokaler genom gröna hyresavtal mellan företag och fastighetsägare.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Grönt hyresavtal är fastighetsbranschens första gemensamma standardmall för minskad miljöpåverkan från lokaler. Avtalet beskriver vad som är hyresvärdens ansvar, vad som är hyresgästens ansvar och vad som är gemensamt ansvar. Grönt hyresavtal tydliggöra vilka åtgärder hyresgäst och hyresvärd kommit överens om för att minska miljöpåverkan inom information och samverkan, energi och inomhusmiljö, materialval och avfallshantering.

Program

Sara Carlberg Hägglund, fastighetsjurist vid Fastighetsägarna, presenterar det gröna hyresavtalet, ger råd om hur det ska ingås med fastighetsägaren samt svarar på frågor.

Tid & plats

Måndag den 9 oktober kl. 10-11

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Anders G Johansson

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

Detta webinar anordnas i samarbete med Fastighetsägarna.

Fastighetsägarna.jpg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.