Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 1

Vi ska beräkna vår totala klimatpåverkan och ha mål om årliga utsläppsminskningar.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Program

Att beräkna, sätta mål, och minska sina utsläpp av växthusgaser blir alltmer viktigt för företag i takt med att hållbarhetskraven ökar från såväl samhälle som kunder. Men att beräkna en verksamhets klimatpåverkan kan vara komplicerat då utsläpp genereras både i den egna verksamheten, i leverantörsledet och när produkter och tjänster används av kund eller konsument.

Jesper Blomqvist, processledare för Klimat 2030 hälsar välkomna och ger en kort presentation av de regionala klimatmålen.

Karin Sanne och Annamaria Sandgren ger grundläggande kunskap och praktiska tips om hur en verksamhet kommer igång att beräkna sin klimatpåverkan.  

Tid & plats

Måndag den 23 oktober kl. 10-12

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Jesper Blomqvist

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.