Inte Fatta Kurs

Matte handlar inte om att fatta, det handlar om att "inte fatta" - därav namnet Inte-Fatta-Kurs (IFK-pass). Genom att arbeta med innehåll som är nytt för alla vill vi avvärja elevers tidigare självkänsla och uppfattningar om matematik och programmering.

Under våra 120 min långa IFK-pass utmanar vi eleverna i matematik och programmering. Passen leds av våra timanställda utbildare och hålls antingen på den egna skolan eller i någon av våra samarbetspartners (universitetens, högskolornas eller näringslivets) lokaler. Ofta samkör vi med elever från olika skolor runt om i staden. På så sätt får även elever från olika socioekonomiska bakgrunder en naturlig mötesplats.

Eventet är till för alla elever, både för de som är understimulerade och vill ha mer utmaning, men även för de som kämpar med att uppnå godkänt.

Info från Västsvenska Handelskammaren

Du måste godkänna cookies för marknadsföring för vår webblats för att se filmen.

Vill din skola också samarbeta med Mathivation?

Vi erbjuder ett digitalt första informationsmöte där vi berättar mer om vårt projekt och hur er skola kan delta. Kontakta oss via formuläret nedan så återkopplar vi. Du kan även kontakta projektledare Tarek Arnaout.

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Har du frågor? Hör av dig!


Välj verksamhetstyp


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.