Vi är stolt partner till Mathivation

  • Areim
  • Boeing
  • Göteborgs Energi
  • SKF
  • Uniper

BLI PARTNER I MATHIVATION

Mathivation stärker den svenska utbildningen i nära samverkan med företag, skolan och akademin genom våra kurser och utbildningar som motiverar, inspirerar och utmanar elever i matematik och programmering.

Att stärka ungas motivation i matematik är en av skolans största utmaningar. När vi höjer elevens motivation för matematik och programmering så lyfter vi även intresset för skolan i helhet och viljan till vidareutbildning. Genom högre intresse och större kunskap i ämnena bidrar också Mathivation till att säkra den långsiktiga kompetensförsörjningen i samhället.

Mathivation är en icke-vinstdrivande organisation som finansieras av företag, kommuner och stiftelser. För att kunna bedriva vår verksamhet och vårt arbete för varje skola är vi beroende av ekonomiskt stöd.

Våra samarbeten möjliggör för oss att vara verksamma nationellt. Vi jobbar långsiktigt med våra partners där fokus ligger på kvalitet och att tillsammans motivera och inspirera våra ungdomar på skolorna.

Vill ni engagera er?

Vi erbjuder ett digitalt första informationsmöte där vi berättar mer om vårt projekt och hur er verksamhet kan bidra till ett bättre samhälle. Kontakta oss via formuläret nedan så återkopplar vi. 

Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Har du frågor? Hör av dig!


Välj verksamhetstyp


Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.