Affärsnätverk - Young Professionals

Young Professionals är affärsnätverket för dig som är upp till 35 år och på väg framåt i karriären.

I Young Professionals är din yrkestitel inte det avgörande. Det som är viktigast är din ambition. Din vilja att utvecklas, stärka dina ledarskapsförmågor och ta mer ansvar i framtiden.

”Varje träff har en väl genomtänkt struktur och ett mycket intressant ämne som öppnar upp för att prata med andra. Jag får på ett naturligt sätt inblick andras vardag, i andra branscher och kan bolla mina egna tankar med nya människor. Jag går från varje träff med nya kontakter, ny inspiration och ny energi. Och jag vet knappt hur det hände!”

CARIN NYLANDER, PROJEKTLEDARE INVINN

“Det har gett mig en värdefull möjlighet att möta ambitiösa människor i min ålder. Deltagarna har olika roller och kommer från olika branscher, vilket gjort att jag börjat se saker från ett annat perspektiv, vilket i sin tur förenklat mitt dagliga arbete och gett mig en bättre helhetsbild. När vi träffas är inget rätt eller fel. Det finns utrymme för spontana kommentarer och jag kan lufta mina tankar, få stöd, inspiration och lära mig av de andra i gänget.”

JOSEFIN ÖSTLUND, PROJEKTLEDARE H&M

NÄTVERKSMÖTEN på västsvenska handelskammaren

Nätverket träffas en gång per kvartal, i samband med frukost eller lunch, hos Västsvenska Handelskammaren. Varje möte fokuserar på aktuella näringslivs- och ledarskapsteman, som blir en dörröppnare och gemensam utgångspunkt. Mötet är normalt sett två timmar och ges vid flera tillfällen, så att du kan komma den dagen det passar dig bäst.

  1. Gemensam frukost, fika eller lunch.
  2. En kort inspirationsföreläsning om ett aktuellt näringslivs- eller ledarskapstema.
  3. Varje gång matchas du ihop med nya deltagare för ett fördjupande rundabordsmöte, guidat av en rutinerad samtalsledare.
  4. Avrundning, reflektion och möjlighet att byta kontaktuppgifter med deltagare du vill hålla kontakten med.

MÖT NÄRINGSLIVSPROFILER UNDER "OSS EMELLAN"

Mellan nätverksmötena är du välkommen till Oss emellan. Ett vip-event där framstående ledare och aktuella politiker bjuds in till förtroliga samtal, inför en publik på omkring 150 nätverksdeltagare.

  • Inblick i näringslivspolitiken och Sveriges mest spännande företag 
  • Nätverka med deltagare från alla nätverk inom Västsvenska Handelskammaren, både erfarna ledare och unga talanger

Är du intresserad?

För att du skall få ut det du vill av ditt deltagande i nätverket så ställer vi krav på att du arbetat några år i näringslivet. Vi ser fram emot din intresseanmälan! 

gör en intresseanmälan

INTRESSEANMÄLAN Young professionals


I vilken stad vill du delta?