Strategigrupper - chef och ledare

Strategigrupper - chef & ledare

Strategigrupperna för chef och ledare erbjuder ledarskapsutveckling genom förtroliga samtal om ledarskapsrollen.

I strategigrupperna  möts chefer och ledare i förtroliga samtal, under sekretess. Här diskuteras verksamhetsutveckling, chefsrollen och gemensamma utmaningar. Under mötena får du feedback på dina aktuella case eller är med och ger input på andras. 

Agendan skapas gemensamt av deltagarna. Mötena bygger på väl beprövade metodiker och samtalen leds av professionella samtalsledare. Och det som sägs i rummet, det stannar i rummet. 

Möt en deltagare

SARA KÄRRMAN, INKÖPSCHEF CATERPILLAR PROPULSION PRODUCTION AB 

 

"Det är lyxigt att kunna bolla saker med en hel grupp av personer i samma position som mig själv, fast från olika branscher. Det kan innebära att man inte behöver uppfinna hjulet en gång till. Kunskapen och lösningarna kan finnas i rummet. Under träffarna är det högt i tak, sekretess gör att jag kan ta upp det jag behöver utan att censurera eller begränsa mig. Därför tycker jag det är otroligt inspirerande och givande att vara med. Utöver det så ger själva medlemskapet i Västsvenska Handelskammaren tillgång till många intressanta föreläsningar och möten."

EXEMPEL PÅ ÄMNEN I STRATEGIGRUPPERNA FÖR CHEF OCH LEDARE

  1. Affärsutveckling och strategiarbete för chefer och ledare
  2. Digitalisering och förändringsarbete
  3. Employer branding och kompetensförsörjning

MÖT NÄRINGSLIVSPROFILER UNDER "OSS EMELLAN"

Mellan nätverksmötena är du välkommen till Oss emellan. Ett vip-event där framstående ledare och aktuella politiker bjuds in till förtroliga samtal, inför en publik på omkring 150 nätverksdeltagare.

  • Inblick i näringslivspolitiken och Sveriges mest spännande företag 
  • Nätverka med deltagare från alla nätverk inom Västsvenska Handelskammaren, både erfarna ledare och unga talanger

OM DU ÄR INTRESSERAD

Vill du prova hur det är att vara med i en strategigrupp? Välkommen att anmäla dig till ett kostnadsfritt prova-på-tillfälle via formuläret längre ned på sidan. Eller hör av dig till Louise om du har frågor eller vill ha hjälp med att välja nätverk. 

jag vill prova

Ja, jag vill prova på eller få mer information


Datum som passar mig