Strategigrupper - chef och ledare

Strategigrupper - chef & ledare

Strategigrupperna för chef och ledare erbjuder ledarskapsutveckling genom erfarenhetsutbyte.

I våra strategigrupper skapas agendan gemensamt av deltagarna. Här diskuteras verksamhetsutveckling, strategiarbete och ledarskap. Du kan i ett förtroligt format dela dina aktuella utmaningar. Gruppens samlade kunskap och erfarenheter ger lösningar för dig. 

Vi väljer strategigrupper för chef och ledare

Atea, Autoliv, Cactus Rail, CM Hammar, Eklandia, Federal Mogul, Flexlink, Foreverliving Products, Fujitsu Sweden, Icomera, IFS, Mölnlycke, NCC, Nolato, Nordea, Platzer, Skanska, SKF Sverige, Stena Group, Volvo Car, WSP Sverige, Yazaki Europé med flera.

Vi har olika typer av strategigrupper, här följer exempel på områden;

Ekonomi, Försäljning, Hållbarhet, Inköp, Kommunikation, Ledarskap, Logistik, Marknad, Personal, Produktion, VD-assistent med mera.

Möt en deltagare

SARA KÄRRMAN, INKÖPSCHEF CATERPILLAR PROPULSION PRODUCTION AB 

 

"Det är lyxigt att kunna bolla saker med en hel grupp av personer i samma position som mig själv, fast från olika branscher. Det kan innebära att man inte behöver uppfinna hjulet en gång till. Kunskapen och lösningarna kan finnas i rummet. Under träffarna är det högt i tak, sekretess gör att jag kan ta upp det jag behöver utan att censurera eller begränsa mig. Därför tycker jag det är otroligt inspirerande och givande att vara med. Utöver det så ger själva medlemskapet i Västsvenska Handelskammaren tillgång till många intressanta föreläsningar och möten."

Strategimöten på Västsvenska Handelskammaren

Våra strategigrupper för chef och ledare bygger på väl beprövade metodiker. Samtalen leds av en professionell samtalsledare. I väl matchade nätverksgrupper möter du andra chefer och ledare med liknande utmaningar som du.

Exempel på diskussionsämnen i våra strategigrupper:

  • Ledningsgruppsarbete
  • Digitalisering
  • Förändringsarbete
  • Kompetensförsörjning
  • Strategiarbete
  • Affärsutveckling

MÖT NÄRINGSLIVSPROFILER UNDER "OSS EMELLAN"

Mellan nätverksmötena är du välkommen till Oss emellan träffarna. Här erbjuds möten med framstående ledare och aktuella teman.
Syftet är att ge dig influenser och omvärldsbevakning. Oss Emellan engagerar och inspirerar deltagare från alla nätverk inom Handelskammaren, både erfarna ledare och unga talanger.

är DU INTRESSERAD?

Vill du veta mer om hur det är att vara med i en strategigrupp? Välkommen att kontakta Louise som hjälper dig vidare. Eller ansök om att bli deltagare eller kom på en infoträff, anmälan via knappen.

ansök om att bli deltagare

Jag vill ansöka om eN PLATS


Här gör du ditt val