Affärsnätverk - chef och ledare

Next&Now är det flexibla nätverket för chefer och ledare. Här utvecklar du ditt professionella nätverk under effektiva möten och vägledning av våra samtalsledare.

I Next&Now är det allt annat än slumpen som avgör vem du träffar. Här knyter du professionella kontakter, samtidigt som du får inspiration och nya perspektiv från andra branscher och deltagare.

därför väljer andra next&now

- För att kunna lyfta blicken och se nya lösningar, så måste man våga utmana sig själv med att tillföra sina reflektioner, perspektiv och erfarenheter, på bredden. Och just det, är precis vad som erbjuds inom nätverket Next&Now; genom bland annat nätverksträffar, ledarskapsträffar, intervjuer och after work.

- Det är lite samma sak som att tanka all annan slags energi, i ex bilen eller mobilen, egentligen inte svårare än så. Men tankar du inte stannar det till slut, eller hur…

Håkan Ek, Group FM Director UniCarriers Europe

- Handelskammarens omvärldsanalyser och framtidsspaningar ger mig som rekryteringskonsult värdefull kunskap.

- Ren glädje och mycket givande att få en glimt av människan bakom företagsloggan och vi delar generöst våra erfarenheter i Next&Now!

- Handelskammarens omvärldsanalyser och framtidsspaningar ger mig som rekryteringskonsult värdefull kunskap. Jag drivs av att få göra skillnad för mina kunder och kandidater i mitt jobb och har en stark övertygelse om att ”människor möter människor, alltid”!

Malin Westman, SENIOR RECRUITMENT CONSULTANT
WET WESTMAN EKONOMITJÄNST AB

Så brukar nätverksmötena gå till

Nätverket träffas en gång per kvartal, i samband med frukost eller lunch, hos Västsvenska Handelskammaren. Varje möte fokuserar på aktuella näringslivs- och ledarskapsteman, som blir en dörröppnare och gemensam utgångspunkt. Mötet är normalt sett två timmar och ges vid flera tillfällen, så att du kan komma den dagen det passar dig bäst.

  1. Gemensam frukost eller lunch.
  2. En kort inspirationsföreläsning om ett aktuellt näringslivs- eller ledarskapstema.
  3. Varje gång matchas du ihop med nya deltagare för ett fördjupande rundabordsmöte, guidat av en rutinerad samtalsledare.
  4. Avrundning, reflektion och möjlighet att byta kontaktuppgifter med deltagare du vill hålla kontakten med.

MÖT NÄRINGSLIVSPROFILER UNDER "OSS EMELLAN"

Mellan nätverksmötena är du välkommen till Oss emellan. Ett vip-event där framstående ledare och aktuella politiker bjuds in till förtroliga samtal, inför en publik på omkring 150 nätverksdeltagare.

  • Inblick i näringslivspolitiken och Sveriges mest spännande företag 
  • Nätverka med deltagare från alla nätverk inom Västsvenska Handelskammaren, både erfarna ledare och unga talanger

är du intresserad?

För att du skall få ut det du vill av ditt deltagande i vårt nätverk Next&Now riktar vi oss i första hand mot chefer och ledare på företag med 15 eller fler anställda. Vi ser fram emot din intresseanmälan! 

gör en intresseanmälan

Intresseanmälan Next&Now