Konferenserbjudande

Kaffet spelar såklart en viktig roll. Men det är knappast den goda drycken som gör oss unika. Sätt guldkant på ert möte med en föreläsning inom t.ex. digitaliseringsresan, stadsutveckling eller hållbart ledarskap.

Här är du en del av vår gemensamma vision om ett Västsverige i världsklass. Därför erbjuder vi en guldkant till dig som bokar ett möte eller en konferens hos oss.

Välj mellan en timmes inspiration i digitaliseringsresan och AI. Eller låt en av våra experter sortera fakta från fiktion kring Göteborgs framtida stadsutveckling. Ni kan även välja att fokusera på hållbart ledarskap med medarbetaren som utgångspunkt.

detta ingår i vårt konferenserbjudande

Mitt i händelsernas centrum, omgärdad av den moderna konferensmiljö som varje möte kräver. 

  1. Verktyg – Fullt utrustade lokaler på Parkgatan 49, Göteborg
  2. Energi – Frukostfralla, lunch, fruktkorg samt kaffe och kaka hela dagen
  3. Inspiration – “Digitaliseringsresan”, “Miljonstaden Göteborg” eller "Hållbart ledarskap".


Och självklart är det fri tillgång på 
kaffe som gäller!

valbara FÖRELÄSNINGAR

Addera inspiration till agendan med Västsvenska Handelskammarens erfarna föreläsare. Låt oss bryta av mötet med en föreläsning om hållbart ledarskap, framtidsspaningar om Göteborgs utveckling eller något helt annat. Du sätter agendan.

Hur ser en branschs digitala transformation egentligen ut, från de tidiga innovationerna till den totalomställda marknaden? Lyssna till en intressant analys av hur digitalisering och AI förändrar vårt samhälle med Handelskammarens egen Digitaliseringsexpert Linus Bille. (1h)

Göteborg tar stora kliv mot en miljonstad. Det målas upp lovande framtidsscenarier och våra näthinnor möts av flashiga 3D-animationer. Men vad blir egentligen av? Handelskammarens expert sorterar fakta från fiktion och ger en bild av framtidens Göteborg. (1h)

Medarbetare som trivs skapar bättre resultat. Charlotte Råwall, vår expert i beteendevetenskap, ger konkreta rekommendationer för hållbart ledarskap och stresshantering. (1h)

Add-on: MÖTESFACILITERING

Luta dig tillbaka eller få möjlighet att engagera dig ordentligt i diskussionerna med en facilitator från Västsvenska Handelskammaren. Med en oberoende part som fördelar ordet och driver samtalet framåt får mötet garanterat resultat!

Intresseanmälan konferenserbjudande

Låter detta intressant, men du vill ställa några frågor. Kontakta vår kollega Christina Holden.

Bokningsförfrågan Konferenserbjudande


Halv- eller heldag?

Vi önskar inkludera följande föreläsning

Mötesfacilitering?

Jag önskar återkoppling via:


Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg