Guldkant

Kaffet spelar såklart en viktig roll. Men det är knappast den goda drycken som gör oss unika. Sätt guldkant på ert möte med en timmes föreläsning.

Här är du en del av vår gemensamma vision om ett Västsverige i världsklass. Därför erbjuder vi en guldkant till dig som bokar ett möte eller en konferens hos oss.

detta ingår i vårt konferenserbjudande

Mitt i händelsernas centrum, omgärdad av den moderna konferensmiljö som varje möte kräver. 

  1. Verktyg – Fullt utrustat konferensrum på Parkgatan 49, Göteborg
  2. Energi – Frukostfralla, lunch, fruktkorg samt kaffe och kaka hela dagen
  3. Inspiration – Miljonstaden Göteborg, Hållbart ledarskap eller The World is calling.


Och självklart är det fri tillgång på kaffe som gäller!

valbara FÖRELÄSNINGAR

Addera inspiration till agendan med Västsvenska Handelskammarens erfarna föreläsare. Låt oss bryta av mötet med en föreläsning om hållbart ledarskap, framtidsspaningar om Göteborgs utveckling eller något helt annat. Du sätter agendan.

Göteborg tar stora kliv mot en miljonstad. Det målas upp lovande framtidsscenarier och våra näthinnor möts av flashiga 3D-animationer. Men vad blir egentligen av? Handelskammarens expert sorterar fakta från fiktion och ger en bild av framtidens Göteborg. (1h)

Medarbetare som trivs skapar bättre resultat. Charlotte Råwall, vår expert i beteendevetenskap, ger konkreta rekommendationer för hållbart ledarskap och stresshantering. (1h)

The world is calling.png

Hur förändras världens demografi, handel och industriella fokus? Hur påverkar aktuella internationella faktorer världsekonomin och därmed oss i en globaliserad värld - såsom Kinas Belt and Road Initiative, Brexit och ökad protektionism men även nya frihandelsavtal. Lyssna till ett inspel med internationell touch om hur dagens och framtidens handelsmönster påverkar vårt samhälle och ekonomi med Handelskammarens ”Head of Trade” Jesper Öhrn (1 h)

Add-on: MÖTESFACILITERING

Luta dig tillbaka eller få möjlighet att engagera dig ordentligt i diskussionerna med en facilitator från Västsvenska Handelskammaren. Med en oberoende part som fördelar ordet och driver samtalet framåt får mötet garanterat resultat!

Hållbart, självklart.png

Vi levererar hållbara event med fokus på ekologiska och närproducerade råvaror. Handelskammarens lokaler uppfyller högsta hållbarhetsnivå och är certifierade enligt det internationella miljöledningssystemet LEEDs högsta nivå, Platinum.

mer info: konferenserbjudande

Låter detta intressant, men du vill ställa några frågor. Kontakta vår kollega Pernilla Johansen

Bokningsförfrågan Konferenserbjudande


Halv- eller heldag?

Vi önskar inkludera följande föreläsning

Mötesfacilitering?

Jag önskar återkoppling via:


Vårt huvudkontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg