Glöggmingel eller julfest

Ta med era kunder eller kollegor och skapa en fantastisk kväll hos oss. Vi hjälper er att sätta ihop ett festligt arrangemang efter era önskemål.

Gnistrande glöggmingel med kunderna

Välkomna era kunder till en härlig afton i julens tecken. Börja kvällen med rykande varm glögg på vår inglasade takterrass med utsikt över staden.

På terrassen finns en inglasad pergola med infravärme och tak vilket ger möjlighet att vistas utomhus i alla väder. Därefter bjuds ni till ett dukat bord och avnjuter en god julinspirerad middagsbuffet med utvalda viner eller öl, vi erbjuder naturligtvis även alkoholfria alternativ.

Magisk julfest med kollegorna

Dags att skämma bort kollegorna med en härlig kväll tillsammans? Vi hjälper er med allt från inspirerande och hållbara menyval till bästa live-bandet i stan. Eller varför inte en klurig quiz efter middagen?

Glögg och jultallrik från 285 kr pp exklusive moms (plus lokal).

Vår restaurang på Park49, Gaffelkonst, har ett genuint hållbarhetstänk och anpassar råvarorna efter vad årstidens skafferi har att erbjuda.

Vill ni ha något extra?

Något av dessa förslag kanske skulle passa er:
• Dagkonferens
• Musik quiz
• Livemusik
• Föreläsning
• DJ

Låter detta intressant, men du vill ställa några frågor. Kontakta vår kollega Christina Holden.

Hållbart, självklart.png

Vi levererar hållbara events med fokus på ekologiska och närproducerade råvaror. Handelskammarens lokaler uppfyller högsta hållbarhetsnivå och är certifierade enligt det internationella miljöledningssystemet LEEDs högsta nivå, Platinum.

Här hittar du oss i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Göteborg