Ladda ner kalenderhändelse

Webinar: Klimatlöfte 20

Vi ska ha ett aktivt arbete för cirkulära arbetskläder.

På webinariet kommer företag som antagit löftet få kunskap och guidning för att genomföra löftet på ett bra sätt. Anmäl dig och ta del av goda exempel och ta chansen att nätverka med andra företag!

Anmäl dig nedan

Program

Varmt välkomna till vårt webinarium om löfte 20, där vi tillsammans ska utforska potentialen för cirkulära arbetskläder. Vi är glada över att ha med oss Andreas Lycken VD och grundare av företaget Gear Shift. Han kommer att dela med sig av sina erfarenheter och sin kunskap kring hur man kan jobba med cirkulära arbetskläder. Vilka är utmaningarna och möjligheterna.

Under webinariet kommer ni också att få en genomgång av område av Anna Lindgren projektsamordnare inom Klimat 2030 och sakkunnig.  Anna är textilingenjör och har över 10år erfarenhet av att jobba med hållbarhet och cirkuläromställning i textilbranschen, inom bland annat arbetskläder.

Vi ser fram emot att ha er med och delta i denna resa mot en mer hållbar och innovativ framtid! 

Tid & plats

Måndag den 4 december kl. 13-15

Länk skickas ut till alla anmälda innan webinariet.

Kontaktperson: Anna Lindgren

Klimatlöftet riktar sig till små och medelstora företag som och ger stöd för att genomföra konkreta klimatlöften under ett år. Klimatlöftet leds av Västsvenska Handelskammaren i samverkan med Företagarna Västra Götaland och Klimat 2030 - Västra Götaland ställer om.

Läs mer här

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSDina personuppgifter kommer att delas till tredje part och kommer endast att hanteras för att genomföra detta seminariet.  Läs mer om våra allmänna villkor och hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.