Gör en intresseanmälan

Intresseanmälan Ladda ner kalenderhändelse

Young Professionals

Young Professionals är en unik kombination av kompetensutveckling och nätverkande med syfte att stärka deltagarnas självledarskap, affärsmässighet och proaktivitet, samtidigt som de får ett bredare nätverk.

Är du chef eller VD och har unga talanger du vill ska växa inom bolaget som du inte vill förlora? Gör en intresseanmälan om en plats i Young Professionals åt en av dina anställda. 

OM YOUNG PROFESSIONALS

Young Professionals pågår under fem tillfällen och deltagarna får med sig nya tankesätt, erfarenheter, ett bredare professionellt nätverk och nya verktyg att applicera i sin yrkesroll. 

Deltagarna möter erfarna föreläsare som ger insikter och nya perspektiv inom sitt expertområde, samt får tid att diskutera och reflektera tillsammans med andra deltagare från olika branscher. 

En professionell samtalsledare leder mötena, som diskuteras under sekretess för optimal öppenhet.

Vad säger tidigare deltagare? 

Blandningen av utbildning, föreläsningar och nätverkande har varit ett mycket uppskattat upplägg bland tidigare deltagare vilket givit ny kunskap och nya insikter.

Målgrupp

Young Professionals riktar sig till unga drivna talanger som är i början av sin karriär och vill växa och utvecklas. Utbildningen finansieras ofta av företag som köper en plats åt sina anställda, men du kan även gå utbildingen som privatperson. 

HAR DU FRÅGOR?

Kontakta vår kollega Eirik Dybendal så berättar han mer.

Vi ser fram emot din intresseanmälan!

Gör en intresseanmälanLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.