Kursen är lärarledd, 5 tillfällen,
Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Workshop – Självledarskap

Känn dig själv och bli en bättre ledare. Mod, trygghet och visionärt tänkande har blivit avgörande faktorer för hur du uppfattas som ledare – här ger vi dig verktygen.

Under workshopens 5 tillfällen kommer du att få både teoretiska och praktiska kunskaper om hur du bättre styr ditt liv från din inre resurs istället för att bli styrd av yttre faktorer.

Du får verktyg att arbeta med din självbild, muskulär och mental avslappning, målbilder, coachande förhållningssätt och medveten kommunikation. Verktygen stärker dig som person, medarbetare och ledare. Vi har hela tiden effektivitet och ett säljande förhållningssätt som fokus – workshopen leder till starkare ledare och därmed starkare företag.

Workshopens innehåll

 • Steg 1: Muskulär avslappning
  Vi sätter mål med workshopen. Vi arbetar med koncept som avspänd effektivitet, muskulär avslappning och feedback-trappan.
 • Steg 2: Mental avslappning
  Vi går igenom energitjuvar, mental avslappning, tankar som hindrar och mentala broar.
 • Steg 3: Självbild & Attityd
  Vi arbetar med visualiseringstekniker, attityder, din självbild och begreppen att vara problem- eller möjlighetsfokuserad.
 • Steg 4: Målbild & Målprogrammering
  Vi arbetar med vision, målbilder och att markera delmål samt den starka drivkraften i motivation.
 • Steg 5: Medveten kommunikation
  Nu arbetar vi med kommunikation och kroppsspråk, att matcha och missmatcha samt anta ett coachande förhållningssätt. Vi avslutar med uppföljningen av dina personliga mål med workshopen.
Leder workshopen 

Marie Algotsson Skogh, dinEffekt AB, ledarskapskonsult och mental tränare med en bakgrund som säljare, författare till boken "Säljare i världsklass med Mental Träning".

BRA ATT VETA

Workshopen genomförs digitalt via Zoom. Den är lärarledd och består av fem tillfällen á 2,5 timme och ges varannan vecka. Workshopen ska ses som ett träningsprogram och du bör göra de övningar som delas ut mellan de digitala träffarna.

Som anställd på ett medlemsföretag får du ett lägre kurspris. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM workshopen?

Kontakta utbildningsansvarig Anette Antonsson.

Kursen är lärarledd, 5 tillfällen

Var:
Online

Ja, jag vill boka min plats