Detta är ett webbinar,
Online
Köp prenumeration Ladda ner kalenderhändelse

Trade Talks: Sydkorea

Trade Talks by Swedish Chambers är ett samarbete inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på Sydkorea.

Sydkorea har genom sitt fokus på internationell handel tagit positionen som ett av Asiens mest utvecklade och växande länder.
Marknadens storlek och tillväxttakt har gjort landet är intressant för svenska företag. Idag är Asien är Sveriges tredje största exportmarknad.

Sydkorea är numera också en stark industrination, medlem i OECD och räknas som en av världens mest snabbväxande ekonomier. 

Du får en uppdaterad bild över Sydkoreas utveckling och affärsmöjligheter inom olika branscher som är på frammarsch samt vägledning i vad du behöver tänka på för att ta sig in på denna växande marknad.

Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor.

På scen

Johan Chun, Trade & Invest Commissioner, Business Sweden

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. 

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 6 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk. 

Frågor & svar

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Innan varje webinars kommer de som köpt en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Trade Talks ger er följande marknader:

17 Maj | Sydafrika
22 Juni | UK
13 September | Finland
13 Oktober | Sydkorea
9 November | USA
December | Mellanöstern / Saudi

Du kan närsomhelst under året köpa vår prenumerationstjänst, priset är alltid detsamma då du och ditt företag får tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Frågor om Trade Talks?

Är ditt företag ännu inte prenumerant på Trade Talks? Hör av dig med frågor till jesper.ohrn@vastsvenskahandelskammaren.se eller boka in ditt företag direkt för att få tillgång till alla årets marknadsanalyser och diskussioner.

Detta är ett webbinar

Var:
Online

Köp av prenumerationLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.