Detta är ett webbinar,
Online
Registrera dig här Ladda ner kalenderhändelse

Trade Talks: Kina

Trade Talks by Swedish Chambers är en serie kostnadsfria, livesända seminarier inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare. Idag fokuserar vi på Kina.

Zero COVID-19 Policy, samt ekonomiska och geopolitiska utmaningar till trots, så är Kina fortfarande världens näst största ekonomi, med den potential, möjligheter, och utmaningar för svenska företag det innebär.

Svenska Handelskammaren i Kina och Business Sweden i Kina kommer att ge en uppdaterad överblick hur svenska företag som redan är etablerade på kinesiska marknaden ser på företagsklimatet samt hur man ser på nära framtiden.

Ma June, President of Volvo (China) Investment Co, Ltd, kommer även ge en inblick i hur Volvo Group möter de möjligheter och utmaningar den kinesiska marknaden kan ge.

Du kommer ges möjlighet till diskussion med såväl andra deltagare som experterna för att få svar på just dina frågor.

På scen

Ma June, President of Volvo (China) Investment, Ltd.
Daniela Ling-Vannerus Cassmer, General Manager, Swedcham, China
Joakim Abeleen, Trade and Invest Commissioner & Market Area Director Greater China

VAD ÄR TRADE TALKS?

Trade Talks by Swedish Chambers är ett gemensamt initiativ inom internationell handel på initiativ av Sveriges regionala handelskammare i samarbete med svenska utlandshandelskammare och marknadsexperter. 

Som deltagare i Trade Talks interaktiva webinars, 4 stycken under 2022, kommer du att få ta del av expertis från vårt världsomspännande internationella nätverk. 

Frågor & svar

Exporterande och importerande bolag, eller bolag som funderar på att börja arbeta på en internationell marknad.

Som prenumerant på Trade Talks får du och ditt företag tillgång till en serie av webinars med de senaste uppdateringarna och analyserna inom internationell handel från aktuella marknader.

Under webinariets gång finns möjlighet till dialog med expertis från både svenska och utländska handelskammare, marknadsexperter samt med olika företag som ger sin bild och lärdomar.

Innan varje webinars kommer de som registrerat en prenumeration att få ett mejl med länk till kommande sändning. Deltagare får även tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Trade Talks ger er följande marknader:

22 Juni | UK
27 Oktober | Kina
10 November | USA
7 december | Finland

Du kan närsomhelst under året registrera vår prenumerationstjänst, det är kostnadsfritt och ditt företag får tillgång till alla webinars via vår onlinetjänst.

Frågor om Trade Talks?

Är ditt företag ännu inte prenumerant på Trade Talks? Hör av dig med frågor till jesper.ohrn@vastsvenskahandelskammaren.se eller boka in ditt företag direkt för att få tillgång till alla årets marknadsanalyser och diskussioner.

Detta är ett webbinar

Var:
Online

Registrera dig härLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.