Mötet äger rum på Scandic Plaza,
Allégatan 3, Borås

40 platser

Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Ta kontroll över ditt företags IT-säkerhet

Sverige ligger i framkant när det gäller digitalisering men långt efter när det kommer till IT-säkerhet. Nu är det hög tid att agera.

Cyberbrottsligheten har vuxit enormt under senare år och orsakar både problem och höga kostnader för de som drabbas. Många företags IT-system är under ständig attack och ofta en enkel match att knäcka.

Hur skyddar du ditt företag? Christian Hellemar från FRONT berättar om varför alla organisationer behöver någon form av cyberförsvar. Han tar även upp de viktigaste skyddsåtgärderna och hur man kan implementera systematiskt IT- och cybersäkerhetsarbete i sin organisation.

PÅ SCEN

Christian Hellemar, Business Area Manager FRONT med spetskompetens inom bland annat IT-säkerhet och infrastruktur.

Moderator: Ove Lillestöl, Västsvenska Handelskammaren

ENDAST FÖR DIG SOM MEDLEM

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss uppdaterade om läget förändras. Vid förkylningssymtom ber vi dig att stanna hemma och meddela oss det så snart du kan. Just nu kan 40 personer delta på plats. Om du inte kan delta spelar vi in mötet så att du kan se det i efterhand. Kontakta Cia Vakoufari för att få en länk.

Mötet äger rum på Scandic Plaza

Var:
Allégatan 3, Borås

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATSLäs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.