Vi tar pulsen på världsekonomin

De senaste decennierna har en intensiv globalisering skett som inneburit att ekonomier knyts allt närmare varandra samtidigt som protektionismen ökat. Vad innebär det för din affär?

Idag påverkas vi, på gott och ont, av det som händer på andra delar av klotet på ett helt annat sätt än tidigare. Under senare tid illustreras det kanske allra tydligast av Covid-19 pandemin, USA-Kina handelskonflikten och Brexit. Lägg där till en unik räntesituation och på sina håll oroliga bostadsmarknader.

Vad händer egentligen i världsekonomin och hur påverkar det dig och ditt företag?

Pulsen på Världsekonomin är Handelskammarens återkommande temperaturmätning på världsekonomin och handeln, som arrangeras vår och höst.

På scen

Christina Nyman, chefsekonom Handelsbanken
Jesper Öhrn, chef internationell affärsutveckling, Västsvenska Handelskammaren

Endast för dig som medlem

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Jeanette Andreasson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET

Kontakta vår kollega Louise Stommendal.

Var:
Online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS