Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Vi tar pulsen på världsekonomin

De senaste decennierna har en intensiv globalisering skett som inneburit att ekonomier knyts allt närmare varandra samtidigt som protektionismen ökat. Hur påverkar detta din affär?

På gott och ont påverkas vi av det som händer på andra delar av klotet på ett helt annat sätt än tidigare. Illustrerat kanske mest tydligt under senare tid av USA-Kina handelskonflikten samt Brexit, men också en unik räntesituation och på sina håll oroliga bostadsmarknader. Vad händer i världsekonomin och hur påverkar det dig och ditt företag? 

Västsvenska Handelskammaren kör vår och höst ”Pulsen på Världsekonomin” för att förklara större aktuella skeenden i världsekonomi och handel. 

Föredragshållare

Robert Bergqvist, Chefsekonom / Chief Economist, SEB

Jesper Öhrn, Chef Handel & Internationell Affärsutveckling, Västsvenska Handelskammaren

Välkommen!

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Stina Jernhed för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Stina Jernhed

NO SHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS