Seminariet sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg,
Parkgatan 49
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Vi tar pulsen på världsekonomin

Coronaviruset har på kort tid fått enorma effekter för samhälle och ekonomi. Hur ser det ut i världsekonomin och världshandeln? Vad kan vi förvänta oss framåt och hur påverkar det ditt företag och din affär?

Idag påverkas vi av det som händer på andra delar av klotet på ett helt annat sätt än tidigare. Coronaviruset, som fått stora konsekvenser för såväl folkhälsa, ekonomi och handel, är ett tydligt exempel i realtid på det.

För ögonblicket hör vi inte mycket om handelskonflikten mellan USA och Kina, men den är en fortsatt realitet som kan komma att förvärras genom försämrade relationer. Och förhandlingarna om handelsavtal mellan EU och Storbritannien är satta på paus. Allt detta i en unik räntesituation och på sina håll oroliga bostadsmarknader. Vad händer egentligen i världsekonomin och hur påverkar det dig och ditt företag? 

Pulsen på Världsekonomin är Handelskammarens återkommande temperaturmätning på världsekonomin och handeln, som arrangeras vår och höst.

Föredragshållare

Robert Bergqvist, Chefsekonom / Chief Economist, SEB
Jesper Öhrn, Chef Handel & Internationell Affärsutveckling, Västsvenska Handelskammaren

Välkommen!

På grund av rådande situation utökar vi på Västsvenska Handelskammaren vårt stöd till fler företag under en period. Det gör vi genom att öppna upp deltagandet i våra webbseminarier även för dig som inte är medlem hos oss.

På detta sätt vill vi bidra till att stärka hela Sveriges näringsliv med kostnadsfri kompetensutveckling.

DELTA PÅ DISTANS?

Seminariet ges även som webinar, meddela i anmälan nedan. Länk till seminariet får du i din bekräftelse. 

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Stina Jernhed

Seminariet sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar