Endast online,
Seminariet sänds via Youtube, Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Så blir Västsverige Europas främsta elektrifieringsregion

Framtiden för fordon är elektrisk. När Sverige och världen ställer om till fossilfria resor och transporter kommer Göteborg och det västsvenska fordonsklustret vara en ledande aktör.

Elektrifieringens genombrott sker på flera håll i världen men på få platser kan genombrottet bli så omfattande som här. Det är bredden av rullande, flytande och flygande fordon som är den västsvenska styrkan. En inventering visar att det finns en unik bredd av fordonstyper som byggs, utvecklas och elektrifieras inom ett koncentrerat område med Göteborg som centrum.

Lyssna på företagen som leder utvecklingen – hur står de sig i konkurrensen, vad behövs för att behålla postionen i täten, och hur stärker vi samverkan?

Frågor om seminariet

Kontakta medlem@vastsvenskahandelskammaren

Endast online

Var:
Seminariet sänds via Youtube, Online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar