Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Utveckla ditt ledarskap utifrån hjärnans principer

Ledarskapsforskaren Maria Tornberg berättar hur du använder kunskap om hjärnan för att skapa ett effektivt ledarskap och därmed öka dina medarbetares välmående och prestation.

Neuroledarskap är ett nytt och högaktuellt ämnesområde som bygger på modern hjärnforskning. Maria Tornberg har tjugo års erfarenhet av organisationsutveckling och ledarskap, är certifierad i Neuroledarskap och har forskat om högpresterande ledningsgrupper.

Visste du detta om din hjärna?

  1. Den mänskliga hjärnan fungerar på samma sätt idag som den gjorde för 40 000 år sedan, många av våra viktigaste funktioner har inte utvecklats på flera miljoner år
  2. Hjärnan tolkar trygga och välfungerande relationer som en belöning och frisätter då belöningshormonet dopamin. Vi blir öppna, nyfikna och har lätt för att samarbeta med andra. Stress och utanförskap leder däremot till värk, inflammationer i kroppen och ett sämre allmäntillstånd – både privat och på arbetsplatsen.
  3. Om vår chef bekräftar oss och ger beröm, framförallt när vi inte förväntar oss det, vill vi prestera och göra vårt allra bästa.

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Catherine Morton-Fincham för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av sökfunktionen nedan.

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

Ja, jag vill boka min plats