Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås

6 av 40 platser kvar

Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Tänk utanför boxen och hitta nya affärer

Kreativitet, innovation, AI och att kunna tänka det otänkta påverkar ditt företags utveckling. Här får du tips av tänkologen PA Ståhlberg.

Framtiden kommer att vara baserad på hur du använder din hjärna till att förändra och utveckla dina tankemönster. På detta seminarium möter du tänkologen PA Ståhlberg som berättar hur du kan tänka utanför boxen och hitta nya affärer.

 –  I en värld där konkurrensen ökar och blir skarpare för varje dag som går, är det förmågan att tänka, skapa och leda mönsterbrytande och visionärt som är avgörande för din överlevnad.  Den yttersta kraften finns mellan dina öron!

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av affärsutveckling och ledarskapsfrågor och avslutas med afterwork. Välkommen!

STÄRK ER KONKURRENSKRAFT, BLI MEDLEM IDAG

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS