Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Sverigestudien 2020

Lanseringen

Som chefer och ledare är vi ständigt nyfikna på hur andra resonerar för att förstå vår omvärld och därmed fatta rätt beslut. Vid detta medlemsseminarium lanseras en kartläggning av Svenskarnas värderingar - Sverigestudien 2020. 

För tionde året har Preera, Sveriges kommuner och regioner och Gullers grupp genomfört Sverigestudien. Genom att ta reda på vilka värderingar som präglar oss, våra arbetsplatser och Sverige som nation både nu och över tid, kan vi få insikter som stöttar i ledarskapet och hur vi driver verksamheter framåt. Vad är viktigt för dig och din verksamhet? Vad måste du lyssna på för att förstå medarbetares och kunders förväntningar? 

Talare

Sandra Zätterström, Process- och samtalsledare Preera

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Stina Jernhed för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Stina Jernhed

NO SHOW

PARKGATAN 49

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

WEBINAR

Att delta online kan ej ge en no-show kostnad.

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg
SEMINARIET SÄNDS ONLINE & ÄGER RUM PÅ VÅRT KONTOR I GÖTEBORG,

PARKGATAN 49

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS