Seminariet sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg,
Parkgatan 49, Online & Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Styrelsens roll för affärsutveckling och innovation i kristider

Pandemin och klimatkriser har ytterligare understrukit behovet av att styrelsen jobbar strukturerat och engagerat med affärsutveckling och innovation. Vi ger dig metoder och arbetssätt för att nå dit.

Professionella styrelseledamoten Liselotte Hägertz Engstam kommer tillsammans med KTH Professorn Mats Magnusson att visa resultatet av flerårig forskningsstudie om styrelsers påverkan på affärsutveckling och innovation. Vilka gemensamma förmågor och vilket fokus behövs i styrelsen? Liselotte och Mats delar med sig av exempel där styrelsens arbetsätt verkligen åstadkommit förändring och reslutat.

Detta seminarium passar perfekt för dig som är vd, styrelseordförande, sitter i ledningsgrupp eller ingår i en styrelse.

PÅ SCEN 

Liselotte Hägertz Engstam, Ordförande i ett privat bolag och styrelseledamot i tre noterade och ett privat bolag. Forskare, författare och ledare i flera internationella styrelsenätverk.

Mats Magnusson, Professor KTH & Luiss School of Business & Management i Italien med fokus på innovationsledarskap, styrelseledamot i CINet, IMIT med flera.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta medlem@vastsvenskahandelskammaren.se

Seminariet sänds online & äger rum på vårt kontor i Göteborg

Var:
Parkgatan 49, Online & Göteborg


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS


Jag deltar