Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås

33 av 40 platser kvar

BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Så skapar vi smarta städer

Digitaliseringen i stadsutveckling går snabbt nu. Med hjälp av digitala tvillingar, öppen data och andra hjälpmedel kan både medborgare och företag bättre förstå möjligheter och förändringar i våra städer.

Till exempel kan start up-bolaget ta del av var rör och ledningar går för att kunna utveckla nya it-infrastruktur. Butikerna runt en byggarbetsplats kan med hjälp av tekniken förstå hur flödet av människor kommer förändras. Medborgarna kan med hjälp av rörliga modeller och visualiseringar få helt nya möjligheter att förstå hur ett byggprojekt kommer se ut när det är färdigbyggt.

Göteborg har en digital tvillingstad. Med hjälp av den går det att testa förändringar och visualisera en stad som ännu inte finns.

På detta seminarium guidar experten Eric Jeansson, geodatastrateg Göteborgs stad oss vad den virtuella staden innebär för privatpersonen, byggföretaget och kommunen.

Vi bjuder på härlig sommarlunch.

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Ove Lillestöl för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av sökfunktionen nedan.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS