Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Programmering + Hållbarhet = Sant

Så kan ditt företag boosta morgondagens talanger

På detta seminarium berättar vi hur ditt företag kan säkra framtida kompetens och engagera er i ett hållbart projekt, samt hur kommuner kan stimulera elevers intresse för programmering tillsammans med näringslivet.

Västsvenska Handelskammaren engagerar grundskolor i programmering och hållbar utveckling. Nu bjuder vi in till ett frukostseminarium där vi pratar om hur företag och kommuner tillsammans med grundskolan utvecklar undervisningen i programmering.

Vi förstår vikten av att introducera programmering i tidig ålder. Handelskammaren har därför med initiativet Mathivation Programmering under året genomfört ett pilotprojekt i samarbete med flera företag och högskolor som motiverar grundskoleelever i programmering, genom att kombinera programmering med hållbar matproduktion. Resultatet blev ett självreglerande växthus.

Vi söker nu fler partnerföretag och kommuner som vill arbeta vidare med frågan tillsammans med oss. Välkommen för att höra mer om initiativet och hur ditt företag kan vara med och påverka.

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS