Varbergs Kusthotell,
Nils Kreugers väg 5, Varberg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Vi tar pulsen på världsekonomin

De senaste decennierna har en intensiv globalisering skett som inneburit att ekonomier knyts allt närmare varandra samtidigt som protektionismen ökat. Hur påverkar detta din affär?

På gott och ont påverkas vår ekonomi och våra affärer allt mer av det som händer i andra delar av världen. Detta har förmodligen på senare tid främst illustrerats genom handelskonflikten USA-Kina samt Brexit, men också genom nya frihandelsavtal och affärsmöjligheter på spännande tillväxtmarknader. Vi gör en liten resa runt klotet och världsekonomin med nedslag i såväl mognare marknader som tillväxtmarknader, handelspolitiska risker, handelstrender och vår världsbild i sin helhet. Vad händer i världsekonomin och hur påverkar det dig och ditt företag?

Föredragshållare

Jesper Öhrn, chef Handel & Internationell Affärsutveckling, Västsvenska Handelskammaren

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Stina Jernhed för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Ewa Andinsson

Varbergs Kusthotell

Var:
Nils Kreugers väg 5, Varberg

NO SHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS