Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Parkgatan 49, Göteborg
BOKA DIN PLATS Ladda ner kalenderhändelse

Market Update: Öst- och Västafrika

Presidentrådgivaren berättar om affärsmöjligheter i Afrika

Rosa Whitaker är en av världens främsta experter på Afrika. Hör henne berätta om affärsmöjligheter i Subsahara, med fokus på Öst- och Västafrika.

Rosa Whitaker tjänstgjorde som USA:s första handelsambassadör för Afrika under såväl president Clinton som under George W Bush. 2010 var hon med på den prestigefyllda Foreign Policy Magazine´s hundralista över ”top global thinkers”.

Afrika har världens yngsta och snabbast växande befolkning. Idag lever 1,2 miljarder människor här och enligt prognoserna kommer de att vara dubbelt så många år 2050. 80% av ökningen förväntas ske i städerna. Med detta kommer ett enormt behov av infrastruktur, teknik, tjänster och konsumentprodukter.

Lyssna till Rosa som är med oss på direktlänk från Ghana för att berätta om affärsmöjligheter i Subsahara, med fokus på Öst- och Västafrika och för att svara på frågor från er på plats. Ta också del av Handelskammarens planer på nätverksresor till dessa regioner i samverkan med bland annat The Whitaker Group och Sweden-West Africa Business Association.

Detta event ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Jesper Öhrn för att komma och prova på som gäst.

Är du osäker på om ditt företag är medlem, använd dig av sökfunktionen nedan.

Seminariet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Parkgatan 49, Göteborg

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS