Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Hur stark är Västsveriges konkurrenskraft?

Träffa Stefan Gustavsson, vår näringspolitiske chef, och få senaste nytt om hur det går för Västsverige.

Åt vilket håll pekar konjunkturen? Hur blir det med Brexit och den globala handeln? Vad händer i den svenska politiken? Hur stark är Västsveriges konkurrenskraft?

Detta är tre viktiga frågor för västsvenska företag. Träffa Stefan Gustavsson, näringspolitisk chef på Västsvenska Handelskammaren och diskutera hur ni påverkas. Vilka andra trender upplever ni? Och framförallt, hur kommer det gå för Västsverige i denna omvärld?

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.


FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

NO SHOW

PARKGATAN 49

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

WEBINAR

Att delta online kan ej ge en no-show kostnad.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS