Så stärker du ditt varumärke

Med ett tydligt varumärke blir det inte bara enklare att nå fram till din målgrupp, det berikar även din organisationens utveckling. Här får du ta del av handfasta råd för hur du skapar en tydligare varumärkesstrategi.

I en värld full av snabba förändringar blir det allt viktigare att veta vad du själv står för och vad du vill. Det gäller lika mycket för företag som för dig som individ. Tillsammans med Karin Sjöström Andersson, varumärkesstrateg och vd för Invinn, djupdyker vi i ämnet och tittar närmare på hur vi kan arbeta strategiskt med vårt varumärke.

TALARE

Karin Sjöström Andersson, CEO, Invinn – en del av konsultkoncernen Vinngroup

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Var:
Online


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS