Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Så skapar du stabilitet och lönsamhet i ditt företag

Varför lyckas vissa personer oftare än andra? Serieentreprenören Johan Sköld lyfter framgångsfaktorer och berättar hur du kan skapa stabilitet och lönsamhet i ditt företag.

Mänskliga relationer utgör grunden i princip alla affärer. Tillsammans med Johan Sköld fördjupar vi oss i det mellanmänskliga samspelet som är helt avgörande för hur man lyckas inom såväl försäljning, som ledarskap och i livet i stort.

Välkommen till en crash course i strategisk utveckling för både människor och företag.

PÅ SCEN

Johan Sköld, Head of Growth på Chalmers Ventures, serieentreprenör och investerare.

OBS!

Vi tar emot anmälningar men mötets format kan komma att ändras beroende på Fokhälsomyndigheten, vars rekommendationer vi följer.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

NOSHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss gärna.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS