Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Morgondagens stadskärnor

Hur kan vi skapa attraktivare stadskärnor? Vilka är framgångsfaktorerna för att skapa attraktiva boendemiljöer i stadskärnorna?

Välkommen på sommarlunch och möt Fredrik Bergström, affärsområdeschef WSP och Richard Mattson,  stadsarkitekt i Borås Stad, om morgondagens stadskärnor. Fredrik presenterar vilka städer i Sverige som har lyckats bäst i WSPs nyligen genomförda rapport Stadsbarometern. Sedan berättar Richard om Borås Stads vision och tankar om stadsutvecklingen i Borås.

Välkommen!

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår .

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS