Mötet äger rum på Science Park,
Lokal: Insikten, Kanikegränd 3B, Skövde

Mötet flyttas fram

Ladda ner kalenderhändelse

Medvetet ledarskap

Att leda självledare ställer nya krav på oss som ledare. Hur skapar du rätt förutsättningar för motivation och prestation? Tillsammans med Malin Emilsson, certifierad coach och ledarutvecklare, tittar vi på konkreta verktyg att motivera medarbetare.

Förståelse för psykologiska behov ger en förståelse för den inre motivation som varje individ bär med sig. Genom att få insikt om sina egna och andras psykologiska behov kan man forma ett individbaserat ledarskap och därmed öka motivationen hos varje medarbetare.

Tillsammans med Malin Emilsson, ICF Master Certified Coach och ledarutvecklare tittar vi på konkreta verktyg att använda i ledarskapet för att skapa förutsättningar för en stark inre motivation både hos dig själv och andra.

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ledarskapsutveckling. 

OBS!

Vi vet hur viktigt det fysiska mötet är när du ska hålla dig uppdaterad. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar platsen vi är på till lokaler som gör att vi kan hålla avstånd.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Alexander Fornsjö för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Alexander Fornsjö.  

NOSHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss gärna.

Mötet äger rum på Science Park

Var:
Lokal: Insikten, Kanikegränd 3B, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy