Sänds via Teams,
Online från Skövde
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Medvetet ledarskap

Att leda självledare ställer nya krav på dig som chef. Hur skapar du rätt förutsättningar för motivation och prestation?

Förståelse för psykologiska behov ger en förståelse för den inre motivation som varje individ bär med sig. Genom att få insikt om sina egna och andras psykologiska behov kan man forma ett individbaserat ledarskap och därmed öka motivationen hos varje medarbetare.

Här delar Malin Emilsson, ICF Master Certified Coach och ledarutvecklare med sig av konkreta verktyg att använda i ledarskapet för att skapa förutsättningar för en stark inre motivation både hos dig själv och andra.

TALARE

Malin Emilsson, Kraft & Balans

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Alexander Fornsjö för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Alexander Fornsjö.  

Sänds via Teams

Var:
Online från Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.