Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Österlånggatan 40, Borås
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Lönsamt hållbarhetsarbete

Företag som satsar på hållbarhet - och som hjälper sina kunder att bli hållbara - är mer attraktiva. Essity är ett av dem.

Klimatet är vår tids stora utmaning. Klarar vi inte Parisavtalet kan konsekvenserna bli dramatiska för vår planet. En del av lösningen är  företag som tar fram klimatsmarta produkter och tjänster. Hållbarhet är en också en fråga som blir allt viktigare vid rekryteringar. Allt fler vill ha en arbetsgivare med en tydlig och god värdegrund och som delar de personliga värderingarna och tankarna kring hållbarhet.

Ett företag som tidigt insett att hållbarhet skapar affärsmöjligheter är Essity, ett globalt hygien- och hälsobolag med försäljning i 150 länder under ledande varumärken som Tork, Tena, Libero, Libresse och Jobs. 2019 utsågs de till "Årets mest hållbara företag inom dagligvaror" av DI och Ekonomihögskolan i Lund.

På detta möte kommer hållbarhetsansvarig, kommunikationsansvarig samt ansvariga för olika affärsområden i Essity att beskriva hur hållbarhet byggs in i företagets dna och varumärke samt hur olika tjänster skapar affärsnytta.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Cia Vakoufari för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår .

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Cia Vakoufari

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Österlånggatan 40, Borås


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS