Mötet äger rum på Nova Mat & Möten,
Åkerssjövägen 10, Trollhättan

Mötet flyttas fram

Ladda ner kalenderhändelse

Låt din hjärna blomma

Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Här berättar Ulrika Ahlqvist hur vi skapar tio goda vanor för vår hjärna.

På detta seminarium träffar vi Ulrika Ahlqvist på Hjärnberikad som arbetar med hur vi skapar livslång hjärnhälsa för goda arbetsmiljöer där vi utvecklas och mår bra.

Här delar hon med sig av ”10 goda vanor” till din hjärna som blir en rak motorväg till mental friskvård och ger dig hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt.

OBS!

Vi vet hur viktigt det fysiska mötet är när du ska hålla dig uppdaterad. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar platsen vi är på till lokaler som gör att vi kan hålla avstånd

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Bjarne Pettersson

NOSHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss gärna.

Mötet äger rum på Nova Mat & Möten

Var:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy