Sänds via Teams,
Online från Trollhättan
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Låt din hjärna blomma

Hjärnan har runt 100 miljarder nervceller som formar tankar, känslor och minnen. Här berättar Ulrika Ahlqvist hur vi skapar tio goda vanor för vår hjärna.

På detta seminarium träffar vi Ulrika Ahlqvist på Hjärnberikad som arbetar med hur vi skapar livslång hjärnhälsa för goda arbetsmiljöer där vi utvecklas och mår bra.

Här delar hon med sig av tio goda vanor som får din hjärna att blomma och ger dig hjälp på traven att medvetet styra hjärnan rätt.

TALARE

Ulrika Ahlqvist, Hjärnberikad

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Bjarne Pettersson

Sänds via Teams

Var:
Online från Trollhättan


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

JA, JAG VILL BOKA MIN PLATS