Mötet äger rum på Nova Mat & Möten,
Åkerssjövägen 10, Trollhättan
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Konsten att leda sig själv

Hur skapar vi förutsättningar för självledarskap, hos oss själva och andra? Tillsammans med Mathilda Ekström, certifierad ledar- och verksamhetsutvecklare, tar vi oss an den högaktuella fråga.

När arbetslivet blir mer komplext och förändringshastigheten ökar, ökar också kravet på självledarskap. Självledarskapet ökar samtidigt känslan av autonomitet och är en hörnsten för att motverka psykisk ohälsa. Men hur skapar vi förutsättningar för självledarskap, hos oss själva och andra? Tillsammans med Mathilda Ekström, certifierad ledar- och verksamhetsutvecklare, tar vi oss an den högaktuella fråga.

Mötet vänder sig till dig som är intresserad av ledarskapsutveckling.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår .

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Bjarne Pettersson

 

NOSHOW-avgift

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

Mötet äger rum på Nova Mat & Möten

Var:
Åkerssjövägen 10, Trollhättan


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.