Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren,
Varnhemsgatan 16A, Skövde
Till anmälan Ladda ner kalenderhändelse

Dina affärer i nya Europa

Brexit och nya EU-momsregler är ett faktum. Hur påverkar det dina affärer i det nya Europa?

1 januari infördes en ny EU-moms. Syftet är att minska momsbedrägerier och skapa ett system som underlättar för både företag och myndigheter. För dig som bedriver EU-handel kan det dock innebära att nya administrativa system behövs.

31 januari lämnade Storbritannien EU. Vad händer nu? Vad bör du göra nu? Vilka blir konsekvenserna för handeln på en av Västsveriges största exportmarknader?

Peter Hellman, vår expert i internationell handel och Marie Hedin, skatterådgivare på KPMG, reder ut hur Brexit och den nya EU-momsen påverkar spelreglerna för hur vi gör affärer i det nya Europa.

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Bjarne Pettersson

NO SHOW

PARKGATAN 49

Vi har ett begränsat antal platser och våra event är mycket populära, meddela oss därför i förväg om du får förhinder. Vid utebliven närvaro eller avanmälan senare än starttiden för seminariet tar vi ut en avgift på 300 kronor ex moms.

Om du inte kan komma, meddela oss via:
medlem@vastsvenskahandelskammaren.se 

WEBINAR

Att delta online kan ej ge en no-show kostnad.

Mötet äger rum hos Västsvenska Handelskammaren

Var:
Varnhemsgatan 16A, Skövde


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Ja jag vill boka min plats.