Online,
Online
Boka din plats Ladda ner kalenderhändelse

Digitalt styrelsearbete

Under det här mötet belyser vi möjligheter och utmaningar med det digitala arbetssättet för styrelser.

Tillsammans med Sophie Persson, professionell styrelseledamot och styrelseutbildare, tittar vi närmare på allt från dokumenthantering och mötesstruktur till rekrytering av nya ledamöter. Vi går också igenom juridiska aspekter.

Sophie Persson arbetar med ägardirektivets vikt, styrelsens ansvar, de olika rollerna, grunderna för ett värdeskapande styrelsearbete samt strategiutveckling i styrelserummet. Dessutom har hon skrivit boken ”Ordförandens nya roll – konsten att leda en värdeskapande styrelse”.

TALARE

Sophie Persson, Agent A

Detta seminarium ingår i medlemskapet och är till för dig som är anställd på ett av våra medlemsföretag. Är ditt företag ännu inte medlem, kontakta Bjarne Pettersson för att komma som gäst eller prata mer om ett medlemskap.

Är du osäker på om ditt företag är medlemmar, använd dig av vår sökfunktion.

FRÅGOR OM SEMINARIET?

Kontakta vår kollega Bjarne Pettersson


Hantering av dina personuppgifter

Den personliga integriteten är viktig för oss på Handelskammaren och vi ansvarar för den personliga informationen som du delar med oss. Notera att dina uppgifter lagras i vårt kundregister och namn kan komma att delas till tredje part.

Med tredje part menas övriga deltagare, talare och arrangörer eller utställare.

I vår integritetspolicy finner du information kring hur vi behandlar dina personuppgifter enligt dataskyddsförordningen, GDPR.

Läs vår integritetspolicy

Online

Var:
Online

Ja jag vill boka min plats.